Mijn naam is Larissa

en ik ben samen met mijn gezin woonachtig in Rotterdam.

Ik ben moeder van twee prachtige dochters en een zoon.

In 2008 ben ik als leerling begonnen aan mijn kraamzorg opleiding bij een groot kraamcentrum in Rotterdam. Ik heb hier een hoop ervaringen en kennis op mogen doen, heel veel baby's geboren zien worden en  heel veel gezinnen uit allerlei culturen mogen ondersteunen.

In die jaren heb ik ook ervaring op mogen doen in de kraamzorg hotels en in de geboorte centrums.

 

Begin 2020 heb ik besloten om als zelfstandige in de kraamzorg te starten. Sinds het jaar 2021 mag ik mijzelf als trotse eigenaresse noemen van een nieuw en fris bedrijf in de kraamzorg, genaamd

Kraamzorg Nouvelle Vie.

 

 Tevens heb ik ook ervaring mogen opdoen op de kraam en verlosafdeling in het Franciscus Gasthuis.

Ik ben in de wieg gelegd om voor mensen te zorgen. Mijn voorkeur is uitgegaan naar de kraamzorg omdat ik het begin van een nieuw leven heel bijzonder vindt, en ik hierin graag de kersverse ouders een vertrouwde begeleiding wil geven na de geboorte van hun zoon en of dochter.

Ik ben ingeschreven bij het Kennis centrum Kraamzorg, hierdoor blijf ik up to date en behaal ik jaarlijks mijn verplichte scholingen om bekwaam te mogen blijven werken. 

Ik ben ook lid van de Coöperatie kraamzorggroep , dit is een vereniging die bestaat uit kleine zelfstandige kraamzorg ondernemers. Wij zijn met zijn allen zelfstandige HKZ gecertificeerd wat ons niet zal onderscheiden van de grotere kraamzorg bureaus.

           Daarmee tonen wij aan dat wij intern de zaken keurig op orde hebben en daarbij onze cliënten centraal stellen.

Er  is een goede samenwerking met verschillende Kraamzorg- (KSV’s) en Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) in de regio's waar wij als leden actief werkzaam zijn. En denken we mee met de ontwikkelingen rondom de integrale geboortezorg en integrale bekostiging. Zo blijven we op de hoogte van de verschillende regio afspraken die worden gemaakt met de ziekenhuizen en de regio verloskundigen.

 

 Ik werk via het landelijke zorg protocol en volgens de 5 standaarden over

de begeleiding bij alle voeding voor baby's. 

Kortom,

 

U zult met een gerust hart en vol zelfvertrouwen de kraamweek afsluiten.

 

Ik kijk er naar uit om jullie als cliënt te mogen ontmoeten!