Reactie plaatsen

Reacties

Gulsen D
een maand geleden

Een super fijne kraamweek gehad dankzij Larissa! Ze zorgde voor mij en mijn dochtertje, deed het huishouden (wasjes draaien, huis- en vaat opruimen, sanitair schoonmaken etc.), maar ook kon ik alles met haar delen. Als ik ergens mee zat, werd ik meteen voorzien van een goed advies. Ik hoefde nergens aan te denken en was daarmee ook volledig ontzorgd.

Bedankt voor alles Larissa! Mocht ik ooit nog voor een derde gaan, dan weet ik bij wie ik moet zijn :)

Susanne Geboers
4 maanden geleden

Larissa is super!! Ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij haar. Dit is ons eerste kindje en we wisten niet wat we moesten verwachten qua Kraamzorg. Larissa is toegankelijk, zorgzaam en sociaal. Ze is betrokken en heeft ons binnen 5 dagen tijd over alles m.b.t. de zorg voor een baby op de hoogte gebracht. We hebben ook kunnen bijslapen als zij er was. Naast de uitleg zorgde ze ook voor het huishouden (was, stofzuigen e.d). Kortom, super ervaring en ik zou haar 100% aanbevelen.

Wiarda Van Dongen - van der Jagt
een jaar geleden

Wat een fijne ervaring en geluk mag je je wensen als er zo liefdevol voor jou en je baby word gezorgd. Beetje bevoorrecht waren wij dan ook toen wij besloten om voor Larissa te kiezen. Mijn vriendin en tevens onze buurvrouw. Waar zij voor ons klaar stond vanaf het moment van thuis komen, en direct de eerste zorg starte. Veel kennis en uitleg en extra aandacht om de borstvoeding te laten slagen. Zij hield het gezin draaiende terwijl ik verplicht even kon rusten. Ze is een lieve vlotte maar vooral zorgzame vrouw met veel kennis en passie voor haar vak!! Je bent bij Larissa in meer dan goede handen!!

Monique
een jaar geleden

Bij de geboorte van onze eerste zoon was Larissa onze kraamverzorgster. Wij kunnen niet anders dan erg positief zijn. Ze is kundig, bekwaam, rustig en bovenal erg lief hetgeen belangrijk is in deze bijzondere periode in iemands leven. Ik zou haar dan ook zeker aanraden!

Karima
een jaar geleden

Ik was zeer huiverig aan een kraamverzorgster aan huis bij mijn 2de zwangerschap omdat ik geen goede ervaring had met kraamverzorgster bij mijn 1ste zwangerschap.


Maar Larissa heeft me totaal verrast in positieve zin. Mijn eerste kind was nog net iets ouder dan 1 jaar toen ik thuis kwam met de baby van het ziekenhuis
De week dat Larissa met ons was nam ze al onze zorgen weg.

Ik was doodop van de bevalling, ze leek net een engel. Ze zorgde voor de baby, zelfs voor zijn zusje en voor mijn man en mij.

Bracht routine in het huishouden weer.

Zorgde voor de koffie als er kraamvisite kwam.

Deed zelfs onze boodschappen.

Ik had haar meteen gevraagd voor onze 3de kindje. Ze is een geweldige professionele en vooral lieve kraamverzorgster die heel goed aanvoelt waar het hele gezin behoefte aan heeft op dat moment.

Ik zou haar zeker aanraden!

Marieke
een jaar geleden

Mede dankzij Larissa was mijn kraamtijd echt een heerlijke tijd. Ze is heel kundig, lief, ze straalt rust uit en heeft een luisterend oor. Daarnaast is ze een goede gastvrouw en een kei in het huishouden.
Ik bofte echt met een kraamhulp zoals haar!