Reactie plaatsen

Reacties

Samantha
16 dagen geleden

Larissa is voor de tweede keer hij ons komen kramen en ook nu zijn we zo blij met haar geweest. Door een verslechterde mobiliteit liep het huishouden gigantisch achter en larissa is hierin echt een wonder geweest.
Ook onze oudste vroeg natuurlijk de nodige aandacht nu er ineens een klein broertje was en ook voor hem is ze er geweest.
Het is bijna jammer dat ons gezin compleet is maar anders hadden we zeker weer voor jou gekozen!

Cagla
16 dagen geleden

Wat heb ik een GEWELDIG ervaring gehad in mijn kraamweek. Larissa is super lief en heel begripvol. Ze neemt de zorg over jou, over je baby, en is heel duidelijk met instructies geven over borstvoeding. Ik heb een traantje moeten weg pinken toen ze weg ging! Hopelijk weer tot snel

kirsten heyndijk
2 jaar geleden

Wat een fijne tijd hebben wij in april gehad met Larissa. Fijne adviezen en zorgt echt dat je volop kan genieten. Hier en daar een grapje op ze plaats, wat ik erg kon waarderen.

Ik raad dan ook iedereen een Larissa aan

Zakaria & Joyce
2 jaar geleden

We hebben ontzettend veel gehad aan alle hulp en adviezen van Larissa. We zijn erg dankbaar! Larissa is kalm, geduldig, behulpzaam en vriendelijk. Naast alle hulp voor ons als ouders en de kleine, heeft Larissa ook het huishouden bijgehouden. Zo hebben we extra kunnen genieten van de eerste week thuis! We kunnen Larissa aan iedereen aanraden

Sam en Wes
2 jaar geleden

Wat een onwijs fijne tijd hebben wij gehad met jou, Laris!
Niet alleen voor mama en Mylon was jij er, maar ook voor papa ben jij een steun en toeverlaat geweest... Je hebt ons echt zo fijn op weg geholpen..
Als ik het nog een keer mag doen, kiezen we zonder twijfel weer voou jou.!!

Simone en Michel
2 jaar geleden

Een onwijs fijne kraamweek gehad dankzij Larissa. Wij hebben heel veel gehad aan haar professionele adviezen en tips. Wij zijn van onzekere ouders op dag 1 gegroeit naar zelfverzekerde ouders dankzij jouw hulp. De verzorging , controles en vooral de borstvoeding staan op 1 en ondertussen houd Larissa alles bij zodat je daar geen omkijken naar hebt en volledig kan genieten. Wij raden haar zeker aan!

Freek, Natascha & Lowen
2 jaar geleden

Wij waren heel erg blij met Larissa en vonden het erg jammer dat de eerste week zo snel voorbij is gevlogen. Niet alleen qua huishouden en verzorging van Lowen maar ook een praatje maken met Larissa is erg gezellig en fijn! Dankjewel voor je goede zorgen!

Ellen & Jakob
2 jaar geleden

We hebben net een hele fijne kraamweek afgesloten met Larissa. Larissa is echt een powervrouw, we kunnen haar can harte aanbevelen als kraamverzorgende!
Ze heeft ons gesteund waar nodig en liet tegelijkertijd voldoende ruimte voor ons om ons eigen ding te doen. Ze brengt een heel fijne sfeer, gezellig en met humor (als daar ruimte voor is) maar als het nodig is heel professioneel in de ondersteuning. Ze kan goed beoordelen wat er nodig is qua borstvoeding (die kwam gelukkig ook goed op gang) en qua warmtezorg voor de baby. Verder pakt ze de taken op (was / afwas / schoonmaak etc) zonder dat we daar erg in hadden. Echt heel fijn om haar bij ons te hebben en we missen haar nu al!

Anoniem (vanwege werk/vindbaarheid)
2 jaar geleden

Larissa is een echte topper! Ze is positief, down to earth en je voelt je bij haar als kersverse ouders op je gemak. Ze vindt geen vraag te gek en nam de tijd om dingen uit te leggen (zelfs voor de 4de keer omdat je met je zwangerschapsbrein het weer vergeet haha). Ze laat je zelf kiezen wat je belangrijk vindt qua taken die ze doet maar zorgt er ondertussen voor dat je huis prima aan kant en schoon is :)
Door een negatieve ervaring met een andere kraamzorg en daarna een korte ziekenhuisopname kregen we gelukkig Larissa weer terug voor 2 extra dagen en konden we toch nog even “genieten” van onze kraamtijd met dank aan het vertrouwen wat Larissa ons weer gaf dat we het oké deden als ouders.
Zoek je iemand die je helpt op een fijne, persoonlijke manier en hou je ook van af en toe gewoon lekker nuchter grappen maken en gezelligheid? Kies dan zeker voor Nouvellevie kraamzorg!
Bedankt Larissa voor al je goede zorgen!

Barbra
2 jaar geleden

Dankzij Larissa een hele fijne kraamweek gehad. Ze heeft ons volledig ontzorgt en goed voor ons gezorgd. Ik zag behoorlijk op tegen borstvoeding geven, daarmee heeft ze me heel fijn geholpen en professioneel geadviseerd. Daardoor lukte de borstvoeding geven goed. Ze geeft je goede duidelijke structuur en uitleg hoe te zorgen voor je kindje, maar geeft je ook echt de ruimte om de zorg van je kindje op je eigen manier te doen en hierin (opnieuw) je eigen weg te vinden wat ook heel prettig is. Het is ook een leuke en gezellige vrouw om in huis te hebben, wat belangrijk is als ze er zo veel is:) Bedankt voor onze fijne kraamtijd Larissa!